Caută
logo

Devino membru Loyalty Club

 

Alătură-te Loyalty Clubului In STIL Hotels și obține

reduceri exclusive directe pe site-urile hotelurilor noastre!

Ce este Loyalty Club?

Simplu spus, este felul nostru de a-ți mulțumi pentru fidelitate. Devenind membru Loyalty Club deblochezi patru niveluri de recompense – Bronz, Silver, Gold și VIP – în funcție de cât de des alegi să rezervi în oricare dintre hotelurile din Grupul hotelier In STIL Hotels, fie că o faci prin telefon, la recepție sau direct pe site-urile noastre. Cu fiecare rezervare, te apropii mai mult de nivelul următor și de beneficiile sale.

Beneficii clienți Loyalty Club

Cu fiecare sejur petrecut în hotelurile noastre, vei acumula nopți care te vor îndrepta către niveluri exclusive de loialitate. Iar cu fiecare nivel urcat, beneficiile cresc:

BRONZ

5% discount for 5 nights of accommodation

SILVER

10% discount for 11-20 nights of accommodation

GOLD

15% discount for 21-30 nights of accommodation

VIP

20% discount for a minimum of 31 nights of accommodation

Cum funcționează Loyalty Club?

Înregistrare simplă:

Completează formularul la recepția hotelului și primești pe loc codul tău unic de discount, sub forma unui card fizic sau prin e-mail sau SMS.

Flexibilitate:

Codurile sunt personale, dar și transmisibile – poți împărtăși beneficiile cu cine dorești!

Discounturi exclusiviste:

Beneficiile tale cresc odată cu numărul de nopți petrecute în hotelurile noastre.

Valabilitate:

Nivelul tău de loialitate rămâne activ, fără dată de expirare.

Aplicabilitate:

Codul de loialitate se poate folosi doar în hotelurile grupului In Stil Hotels.

Devino membru al Loyalty Clubului In STIL Hotels și beneficiezi de până la 20% la oricare dintre hotelurile noastre din grup! Pentru a te alătura, poți face o rezervare direct pe site-ul hotelurilor noastre, prin telefon sau la recepție. Alătură-te acum Loyalty Clubului In STIL Hotels și transformă fiecare călătorie într-o experiență și mai valoroasă!

🛎️ Hotelurile noastre

Fiecare hotel din Grupul hotelier In STIL Hotels îți propune o poveste diferită, dar la fel de captivantă. Camere confortabile, facilități moderne și servicii de excepție te așteaptă să le descoperi. Vizitează site-urile noastre pentru a explora mai mult și a rezerva ușor și rapid!

4 stars hotel
63 Nicolae Caramfil Street, Bucharest
+ 40 772 029 192
Stil Old Town hotel Bucarest
29 Gabroveni Street, Bucharest
+40 771 448 994
hotel image
Hotel 4 stele București
Se va comunica in curând
///

Vrei să afli mai multe? 

Dacă te întrebi cum poți maximiza beneficiile membrilor sau ai nevoie de clarificări privind diferitele niveluri de loialitate, nu ezita să ne contactezi prin formular, direct pe email sau telefonic. Înțelegem că fiecare detaliu contează când vine vorba de experiența ta de călătorie și suntem aici să te ajutăm. Echipa noastră dedicată este pregătită să îți ofere toate răspunsurile de care ai nevoie. Devino membru Loyalty Club și explorează lumea avantajelor In STIL Hotels!

Contact Form Demo
ro_RORomanian