logo

Când sunteți în București, rezervați
o cameră la noi

Distracție, relaxare, muncă sau turism medical, avem locația potrivită pentru tine
Stai cu noi și fii fericit

BORN IN 2010

IN STIL HOTELS

Grup de hoteluri românesc, înființat în 2010, oferim o experiență specială de cazare în București, prin locații în puncte cheie și servicii de calitate, care îndeplinesc nevoile dvs., indiferent de motivul care vă aduce în capitala României.
La In Stil Hotels, ne mândrim cu personalul nostru dedicat și prietenos și cu ospitalitatea noastră caldă. Echipa noastră experimentată și profesionistă este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă asigura că aveți o ședere plăcută și confortabilă, indiferent de motivul pentru care vă aflați în București sau de bugetul dvs.

Suntem aici pentru a vă oferi o experiență hotelieră de calitate.

Rezervați direct la Stil Hotels

Years
In Business
+
Guests
+
Nights Sold
+
Rooms

Camere deosebite din hotelurile noastre

Hotelurile Noastre

Explorați site-ul nostru și aflați mai multe despre serviciile și facilitățile noastre. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Stil Old Town hotel Bucarest
Strada Gabroveni 29, Bucharest 030167
+40 771 448 994
4 stars hotel
Strada 63, Nicolae Caramfil Street, Bucharest 014142
+ 40 772 029 192
hotel image
4 stars hotel Bucharest
Will be communicated soon
///

De ce să ne alegeți

REZERVAȚI ONLINE ȘI OBȚINEȚI BENEFICII EXCLUSIVE!

Alăturați-vă Clubului In Stil Hotels, deveniți membrul nostru loial și obțineți până la 20% reducere pentru toate rezervările directe, online, la telefon sau pe site, de fiecare dată când sunteți clientul nostru, în fiecare din locațiile noastre.

Experiență

Oferim o experiență de ospitalitate care combină în mod armonios confortul, comoditatea și farmecul culturii locale.

Locație Centrală

Hotelurile InStil se laudă cu locații de prim rang atât în aglomeratul Centru Vechi, cât și pe eleganta Stradă Caramfil.

Personal Amabil & Servicii de Calitate

La Hotelurile InStil, credem că călătoria dvs. cu noi începe în momentul în care vizitați platforma noastră. Site-ul nostru ușor de utilizat nu este doar o platformă de rezervare,

Testimonialele Noastre

Ce spun clienții noștri

La In Stil Hotels, credem că călătoria dvs. cu noi începe în momentul în care vizitați platforma noastră. Site-ul nostru ușor de utilizat nu este doar o platformă de rezervare, ci un ghid complet conceput pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. în București.

İnceler
İnceler
2023-07-14
9.0
☺Temiz, fiyat kalite oteli
Claudia
Claudia
2023-07-14
9.0
ok ☺Am stat de multe ori aici. Se fac eforturi de modernizare si lucrurile au evoluat in bine in timp. Oamenii de la receptie sunt draguti si amabili. Camerele sunt curate, paturile confortabile.
Viorel
Viorel
2023-07-09
10
Exceptionnel
Velislav
Velislav
2023-07-05
8.0
Très bien
Jose
Jose
2023-06-25
8.0
☺Trato presonal ☹No parkin
Bogdan
Bogdan
2023-06-25
9.0
Clean , comfortable , nice place to stay during holiday ☺Location was very good , north side of the city. Breakfast also was nice, good selection of things to eat , drink. Overall good value for money.
Shaozhong
Shaozhong
2023-06-24
9.0
Excellent stsy ☺It is good..
Oleg
Oleg
2023-06-23
9.0
Fabuleux 
Albertina Nanu
Albertina Nanu
Codruț Petru
Codruț Petru
Misto rau
Madalina Voinea
Madalina Voinea
Ionela Valentina Ciucă
Ionela Valentina Ciucă
Emanuel Valentin
Emanuel Valentin
Spataru Ionut
Spataru Ionut
Perfect hotel for business trip. It's in a very good location to reach central area of Bucharest and close to the airport. The room are comfortable and the service impeccable. Recomand it
F.Cristian
F.Cristian
Ioan Alexandru
Ioan Alexandru
Geanina Rudaru
Geanina Rudaru
Alexandra Emilia
Alexandra Emilia

Știri & Articole

Postările și Articolele Noastre Recente

In “Discover Bucharest,” we promise to take you on an enchanting journey through the tree-lined boulevards, exquisite Belle Époque buildings, impressive Communist-era architecture, and serene parks that dot the city. Prepare to be mesmerized by the iconic Palace of the Parliament, one of the largest and heaviest buildings on the planet, and charmed by the quaint Lipscani district, the beating heart of Bucharest’s Old Town.

Romanian Metro

Navigând prin București: Ghidul Turistului pentru Transportul Public

București, capitala animată a României, este un oraș plin de istorie, cultură și atracții nesfârșite. Una dintre cele mai bune modalități de a explora acest oraș vibrant este utilizarea extinsului și accesibilului sistem de transport public. Iată un ghid util pentru a vă ajuta să vă deplasați prin București ca un profesionist.

Read More
direct booking Bucharest

De ce ar trebui să rezervați direct prin INSTILHOTELS

Când planificați călătoria dvs. la București, o decizie crucială pe care o veți lua este locul de cazare. Alegerea dvs. poate influența în mod semnificativ experiența de călătorie. La InStil Hotels, oferim o selecție diversă de camere adaptate confortului și comodității dvs., și vă recomandăm cu tărie să rezervați direct prin noi. Iată de ce:

Read More