Caută
logo

Explorează diversitatea și confortul Grupului hotelier
In STIL Hotels!

Descoperă fiecare hotel din Grupul hotelier In STIL Hotels Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri, turism medical sau un city break relaxant, avem locația perfectă pentru tine. În plus, devino membru Loyalty Club și te bucuri de beneficii și prețuri preferențiale, în funcție de numărul de nopți petrecute în hotelurile noastre.

BORN IN 2010

IN STIL HOTELS

Grup de hoteluri românesc, înființat în 2010, oferim o experiență specială de cazare în București, prin locații în puncte cheie și servicii de calitate, care îndeplinesc nevoile dvs., indiferent de motivul care vă aduce în capitala României.
La In Stil Hotels, ne mândrim cu personalul nostru dedicat și prietenos și cu ospitalitatea noastră caldă. Echipa noastră experimentată și profesionistă este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă asigura că aveți o ședere plăcută și confortabilă, indiferent de motivul pentru care vă aflați în București sau de bugetul dvs.

Suntem aici pentru a vă oferi o experiență hotelieră de calitate.

In Stil Grup Hotelier

Fondat în 2010, In STIL Hotels este un grup hotelier românesc ce îmbină perfect confortul modern cu servicii de înaltă calitate. Cu locații strategice în zonele principale de interes ale orașului,suntem dedicați să furnizăm servicii de calitate superioară care răspund nevoilor diverse ale oaspeților noștri, fie că vizitează capitala României pentru afaceri, turism sau relaxare. 

În portofoliul nostru se numără STIL N Hotel, inaugurat în 2010 cu 30 de camere, situat în zona nordică de afaceri a capitalei, și STIL Old Town, deschis în 2019 cu 11 de camere, amplasat în inima vibrantă a Centrului Vechi din București. Pregătim lansarea unui nou hotel boutique, continuând să extindem rețeaua In STIL Hotels. Fie că este vorba de călătorii de afaceri, turism medical sau relaxare, te invităm să descoperi stilul unic al fiecărui hotel. 

Pentru rezervări și mai multe informații, contactează-ne direct pe site, telefonic sau la recepție.

In Stil Hotels în cifre

ani ospitalitate
+ Years
oaspeți mulțumiți
+
nopți cazare
+
camere moderne
+

Hotelurile Noastre

Fiecare hotel din Grupul hotelier In STIL Hotels îți propune o poveste diferită, dar la fel de captivantă. Camere confortabile, facilități moderne și servicii de excepție te așteaptă să le descoperi. Vizitează site-urile noastre pentru a explora mai mult și a rezerva ușor și rapid!

4 stars hotel
63 Nicolae Caramfil Street, Bucharest
+ 40 772 029 192
Stil Old Town hotel Bucarest
29 Gabroveni Street, Bucharest
+40 771 448 994
hotel image
Hotel 4 stele București
Se va comunica in curând
///

Loyalty Club

Bucură-te de reduceri la orice hotel din Grupul In STIL Hotels!

Ne adaptăm la nevoile și preferințele tale, oferindu-ți flexibilitate și servicii personalizate pentru fiecare sejur. Află cum poți deveni client VIP și beneficia de până la 20% reducere la cazareindiferent de hotelul In STIL Hotels pe care-l alegi să-ți fie a doua casă în București. Rezervările se pot efectua direct pe site-ul nostru, telefonic sau la recepție.

Rețineți: rezervările prin alte platforme nu se contorizează pentru statutul de membru, ci doar cele efectuate direct la noi.

Categorii de membru Loyalty Club

BRONZ

5% discount for 5 nights of accommodation

SILVER

10% discount for 11-20 nights of accommodation

GOLD

15% discount for 21-30 nights of accommodation

VIP

20% discount for a minimum of 31 nights of accommodation

Corporate

La In STIL Hotels, oferim soluții atât pentru nevoi punctuale de afaceri, cât și pentru șederi de lungă durată, adaptându-ne la diversele nevoi ale clienților noștri. Descoperă ideile și ofertele noastre personalizate ideale pentru firme, freelanceri și antreprenori.

BLOG

Vizitează blogul In STIL Hotels pentru a te informa despre noutăți, trenduri și pentru a te inspira în planificarea călătoriilor tale.

ro_RORomanian