Caută
logo

In Stil Hotels: Partenerul tău adaptabil pentru experiențe personalizate

La In STIL Hotels, nu doar că ne adaptăm, dar încurajăm și firmele, antreprenorii și, de ce nu, chiar nomazii digitali, să gândească diferit. Oferim mai mult decât cazare în locații cheie din București - oferim un cadru unde ideile pot înflori. Restaurantul din cadrul STIL N Hotel, este locul ideal pentru întâlniri de afaceri, workshop-uri intime și mini-evenimente - un spațiu simplu, dar perfect pentru a conecta oamenii. La STIL Old Town, poți absorbi energia vibrantă a Centrului Vechi, transformând workshopurile și team-buildingurile în experiențe memorabile.

Ai o propunere de parteneriat? Suntem aici să o transformăm în realitate!

pexels-pavel-danilyuk-7518958

Explorează oportunitățile prin intermediul In Stil Grup Hotelier

 

La In STIL Hotels, nu doar oferim spații de cazare, ci deschidem porțile spre experiențe de business inedite și personalizate. Fie că alegi STIL N Hotel, situat strategic în zona de business a Bucureștiului, aproape de Romexpo și centrele de afaceri, sau optezi pentru STIL Old Town, în inima vibrantă a Centrului Vechi, plin de co-working spaces și cafenele, ambele locații sunt gândite pentru a stimula creativitatea și colaborarea. 

La STIL N Hotel, situat în inima zonei de business a Bucureștiului, aproape de Romexpo și înconjurat de corporații și centre de afaceri, am gândit cadrul ideal pentru team building-uri orientate spre afaceri și dezvoltare profesională. La STIL Old Town, în centrul vibrant al orașului, unde străzile sunt animate de co-working spaces și cafenele, team building-urile pot lua o turnură mai creativă și relaxată, inspirându-se din spiritul urban.

Descoperă oferta noastră Long Stay la STIL Old Town Hotel, perfectă pentru cei care caută o experiență urbană extinsă în București, o destinație de top pentru nomazii digitali din întreaga lume. Cu tarife începând de la 600 euro/lună pentru 30 de zile, oferim o varietate de camere la prețuri competitive în zonă, plus avantajele unui hotel: self check-in ușor și servicii zilnice de curățenie. Este alegerea ideală pentru a te bucura de cultura vibrantă și dinamismul orașului, oferind confort și flexibilitate într-un cadru urban autentic.

Vino cu propuneri: Vrei să lansezi un produs sau să ai o activare de brand inedită în hotelul nostru? Suntem deschiși la colaborări diverse, de la expunerea unui produs inovator în lobby până la plasarea de obiecte de brand în camerele hotelului. Ai o idee? Scrie-ne, analizăm propunerea și te contactăm pentru a o pune în practică. 

La In STIL Hotels, fiecare parteneriat de afaceri este o oportunitate de a explora noi orizonturi creative. Suntem partenerul tău de încredere în lumea afacerilor, oferind spații flexibile, servicii adaptabile și o abordare personalizată pentru fiecare proiect. Descoperă cum putem lucra împreună pentru a aduce un STIL aparte în evenimentele tale de business.

Te invităm să ne contactezi pentru a discuta și a găsi împreună cele mai bune soluții adaptate nevoilor tale.

🛎️ Hotelurile noastre

Fiecare hotel din Grupul hotelier In STIL Hotels îți propune o poveste diferită, dar la fel de captivantă. Camere confortabile, facilități moderne și servicii de excepție te așteaptă să le descoperi. Vizitează site-urile noastre pentru a explora mai mult și a rezerva ușor și rapid!

 

 

4 stars hotel
63 Nicolae Caramfil Street, Bucharest
+ 40 772 029 192
Stil Old Town hotel Bucarest
29 Gabroveni Street, Bucharest
+40 771 448 994
hotel image
Hotel 4 stele București
Se va comunica in curând
///

Vrei să afli mai multe? 

Dacă ai o întrebare sau pur și simplu vrei să discuți despre posibilitățile de colaborare, trimite-ne un e-mail prin formularul de mai jos și revenim la tine în cel mai scurt timp. Echipa In STIL Hotels este pregătită să-ți transforme propunerile în realitate. Așteptăm cu interes să colaborăm!

Contact Form Demo
ro_RORomanian